back

Семінар-нарада відповідальних за проведення дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у закладах освіти Чернігівського району

08 лютого 2019

Відповідно до плану заходів щодо виконання Концепції національно-патріотичного виховання та підготовки до проведення І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 07 лютого 2019 року відбулася семінар-нарада відповідальних за проведення та керівників роїв І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

У роботі семінар-наради взяли участь: заступник начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту ЧРДА – Демченко О.О., який розповів про важливість гри «Сокіл» («Джура») у Чернігівському районі, підвів підсумки районного етапу гри за 2018 рік; директор Центру туристично-краєзнавчої творчості - Митькевич В.М. озвучив програму гри та розповів про конкурс строю та пісні «Впоряд», а також, розповів про умови проведення силового змагання «Перетягування линви» і конкурсу «Стрільба».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Центру туристично-краєзнавчої творчості - Борисенко Н.С. ознайомила керівників роїв з умовами проведення конкурсів надання першої медичної допомоги «Рятівник», інтелектуальної гри-вікторини «Відун» та конкурсом «Пластун».

Також, окрім, основних конкурсів та змагань, значна увага була приділена обов’язковим конкурсам таким як: творчо-мистецький конкурс «Ватра», конкурс звітів про виконання домашнього завдання «Добре діло». Про них учасникам семінару розповіла Железняк Х.М. методист Центру туристично-краєзнавчої творчості.

І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») планується провести 26 квітня 2019 року на території дитячого табору «Юний турист» (с Количівка, Іванівської ОТГ Чернігівського району).

Відділ освіти, сім'ї, молоді та

спорту Чернігівської РДА