back

Тиждень протипожежної безпеки

05 лютого 2019

На виконання плану роботи школи та листа відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту №06 від 22.01.2019 року  в Анисівській ЗОШ І-ІІІ ступенів в період з 28 січня по 01 лютого 2019 року пройшов тиждень знань з протипожежної безпеки. Педагог-організатор школи Кузуб Світлана підготувала різноманітні заходи для учнів: початкова школа підготувала виставку малюнків на тему «Вогонь – добрий, вогонь – злий»;  на групі продовженого дня діти знайомились з правилами поведінки під час пожежі, переглянувши мультфільми на дану тематику.

Для учнів 4 та 5 класів була організована екскурсія до пожежно-технічної виставки підрозділу УДСНС у Чернігівській області.

З учнями 5-10 класів вчитель основ здоров’я Омельяненко Володимир провів бесіди з правил користування газовими приладами та пічним опаленням, а класні керівники розмовляли про правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів та небезпеку піротехнічних виробів. Також були оновлені матеріали в інформаційному стенді «Пожежна безпека».

Завершальним етапом тижня став квест «Щоб уникнути лиха» для початкової ланки.  Діти виконували різноманітні завдання: відгадували загадки,  ребуси, складали правила безпечної поведінки в побуті та відповідали на питання вікторини. Учні всіх класів з завданнями справились на відмінно, показавши свої гарні знання з протипожежної безпеки, за що на шкільній лінійці були нагороджені грамотами.

Відділ освіти, сім'ї, молоді

та спорту Чернігівської РДА