back

Відбулась нарада директорів загальної середньої та позашкільної освіти району

18 січня 2019

17 січня відбулася нарада директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа, на якій підсумовано функціонування освітньої галузі у 2018 році, проаналізовано стан впровадження «Нової української школи».

Віктор Корж зосередив увагу керівників на необхідності забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти, зупинився на особливості фінансування галузі: забезпеченні заробітною платою працівників, утриманні шкіл.

Начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Тетяна Маханькова проаналізувала виконання програми соціального та економічного розвитку району в частині «Освіта», ознайомила присутніх з перспективним планом розвитку освітньої галузі Чернігівського району на 2019-2021 роки.

На нараді також обговорено питання проведення сертифікації учителів, проведено аналіз участі шкіл у районному етапі всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Особливу увагу приділили питанню організації освітнього процесу у ІІ півріччі 2018-2019 навчального року.

Сектор організаційної роботи,
інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА