back

Майстер-клас по створенню блогів

16 січня 2019

Сьогодні інформаційний простір сучасного педагога майже обов’язково містить віртуальну складову його діяльності. Використовуючи різноманітні інформаційні канали — телевізійний, комп’ютерний, канал передачі даних за допомогою мобільних пристроїв тощо, — педагог реалізує власні інформаційні потреби та запити, підвищує кваліфікацію, спілкується з колегами та учнями, розміщує матеріали в мережі, веде освітній блог.

Відомо, що власному позиціонуванню в глобальній мережі Інтернет сприяють такі сервіси, як соціальні мережі, участь у форумах, ведення власного сайту, блогу. Саме створенню власного блогу було присвячено майстер-клас вихователя групи подовженого дня, вчителя інформатики Трисвятськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталії Клюки, який вона провела 10 січня 2018 року.

Вихователі груп продовженого дня району практично вчилися створювати блоги: зареєструвалися у сервісі «Blogger», створили блоги та освоїли перші публікації в блозі, навчилися додавати малюнки, відео до свого блогу, розміщувати інформацію на сторінках.

Oтож, найближчим часом чекаємо нових цікавих пізнавальних блогів від наших педагогів.

Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА