back

Відбувся пленум ради ветеранської організації

04 січня 2019

27 грудня 2018 року відбувся пленум Чернігівської районної організації ветеранів України, головним питанням порядку денного якого були підсумки роботи президії ради районної організації ветеранів за 2018 рік і завдання на 2019 рік.

Зі своєю доповіддю виступив голова районної організації ветеранів Анатолій Скуратович. У виступах голови райдержадміністрації Віктора Коржа, голови первинної організації ветеранів Левковицького старостинского округуОльги Кирильченко, голови ветеранської організації с. Дніпровське Світлани Сливки, голови волонтерської організації с. Шестовиця Галини Осипенко, голови районної організації ветеранів АТО Володимира Антоненка та інших підкреслювалась активна участь районної ветеранської організації в соціально-економічному і громадському житті району та увага, яку приділяє рада ветеранів і її президія соціальному захисту своїх членів, розширенню мережі ветеранських організацій.

В роботі пленуму прийняли участь і виступили представники Державної служби України у справах ветеранів війни і учасників АТО Альберт Черешко і Оксана Петренко, директор Чернігівського міського центру по наданню безкоштовної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко.

Були розглянуті й інші питання життєдіяльності ветеранської організації, такі як зміни у складі ради ветеранів, затверджено перспективний план роботи на 2019 рік та графік роботи ради ветеранів у 2019 році.

За активну роботу по соціальному захисту ветеранів і пенсіонерів, розвиток ветеранського руху за підсумками року нагороджено грамотами районної організації ветеранів ветеранських активістів Ольгу Кирильченко та Світлану Сливку, відмічено подякою свіпрацю з редакцією районної газети «Наш край».

Також було ухвалено рішення про клопотання щодо нагородження учасників партизанського руху в роки Другої світової війни Олени Белевич, Михайла Симоненка і Паші Осидач державними нагородами Республіки Білорусь, які героїчно загинули у травні 1943 року і поховані у Брагинському районі РБ.

Чернігівська районна організація ветеранів