back

Розкриваємо таланти безробітних разом з майстринями

04 січня 2019

28 грудня 2018 року в рамках культурно – просвітницького проекту обласної служби зайнятості «Збережемо традиції предків» у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості на черговому засіданні жіночого клубу «Берегиня», безробітних жінок заряджали святковим настроєм талановиті майстрині.

З метою популяризації ідеї відродження національного рукоділля та традиційних ремесел, активізації власних зусиль жінки щодо вирішення проблеми зайнятості, стимулювання до професійної та творчої самореалізації, керівник жіночого клубу Юлія Ухабова запросила до участі в заході членів Асоціації майстрів громадської організації «Спілка жінок Чернігівщини».

Власним творчим досвідом та історіями успіху з безробітними жінками філії поділились Галина Чурак - майстриня з виготовлення виробів з полімерної глини та Надія Циндрик - майстриня з вишивки картин стрічками, виготовлення текстильних брошок, техніки декупажу.

Захід пройшов активно, у форматі міні-лекції, дискусії, запитання-відповіді. Відчувалась зацікавленість жінок до представлених технік рукоділля. Також жінки мали можливість поспілкуватися із майстринями один-на-один і отримати мотивуючі настанови та рекомендації.

Чернігівська районна філія
Чернігівського обласного центру зайнятості