back

Шановні жителі Чернігівського району!

28 грудня 2018

Від щирого серця вітаю Вас з Новим 2019 роком!

Ці зимові свята завжди несуть світлі, чисті почуття - очікування дива, мрії про прекрасне, сподівання на те, що здійсняться всі наші заповітні бажання й задуми.

Сьогодні у кожному домі засяють вогники новорічної ялинки і ми згадаємо рік, що минає. Він був складний для українського суспільства, сповнений важких випробувань й важливих рішень. Проте, незважаючи на всі виклики сьогодення в нашій державі зберігається стабільність й віра в те, що незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі негаразди.

Сміливо відкриймо першу сторінку календаря 2019 року й побажаємо один одному миру, згоди, терпіння, добра, щастя й достатків.

Сподіваюсь, що новий рік буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя й впевненість у завтрашньому дні.

Від усього серця бажаю всім жителям району щедрого і успішного року, невичерпаного життєвого оптимізму та здійснення усіх задумів і сподівань.

Нехай свято принесе радість і спокій до вашої оселі, додасть здоров’я й наснаги вам і вашим рідним, стане початком нових здобутків і успіхів.

Голова райдержадміністрації Віктор Корж