back

У с.Довжик урочисто відкрили молочно-товарний комплекс

27 серпня 2012

23 серпня ц.р. у селі Довжик відбулося відкриття молочно-товарного комплексу ПрАТ "Чернігівське головне підприємство по племінній справі в тваринництві".

У заході взяли участь народний депутат України, радник Президента України, І-й заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов, голова обласної ради Анатолій Мельник, І-й заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло, начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Анатолій Максак, голова райдержадміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин.

Вітаючи усіх присутніх з цією визначною подією, перший заступник голови облдержадміністрації зокрема зазначив, що заходи, які реалізуються в агропромисловому комплексі області на виконання завдань Президента України та Уряду, спрямовані на досягнення нової якості розвитку виробничих та соціальних відносин на селі, а в кінцевому результаті – до поліпшення якості життя кожного сільського мешканця.

Відкриття таких комплексів, за словами Станіслава Прокопенка, переконливо підтверджує, що тваринницька галузь Чернігівщини активно розвивається і модернізується.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Станіслав Прокопенко вручив Почесну грамоту облдержадміністрації голові спостережної ради ПрАТ «Чернігівське головне підприємство по племінній справі в тваринництві» Віктору Ланьку.

З вітальними словами до присутніх також звернулися голова обласної ради Анатолій Мельник та народний депутат України Михайло Чечетов.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації