back

Про актуальні питання галузі освіти говорили на нараді керівників шкіл

18 грудня 2018

13 грудня відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти району за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа.

На нараді розглянуто актуальні питання роботи керівників шкіл щодо забезпечення організації освітнього процесу, в тому числі проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році, стану впровадження Концепції Нової української школи, організацію роботи з сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведення протиепідемічних та санітарно-гігієнічних заходів в закладах освіти, дотримання температурного режиму, стану травматизму виробничого та невиробничого характеру, дотримання техніки безпеки під час проведення новорічних та різдвяних свят, канікулярний період, організацію та проведення у 2019 році військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Голова райдержадміністрації Віктор Корж вказав на важливість раціонального використання енергоресурсів в закладах освіти в опалювальний період 2018-2019 н.р. та озвучив актуальні питання фінансування освітньої галузі.

Начальник відділу освіти Тетяна Маханькова детально зупинилася на основних аспектах забезпечення надання якісних освітніх послуг в закладах загальної середньої освіти району та питаннях перспектив фінансування галузі освіти у 2019 році.

Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА