back

Відбулася рада відділу культури і туризму

17 грудня 2018

Рада відділу культури і туризму районної державної адміністрації, що відбулася 14 грудня, була присвячена обговоренню нагальних питань: бюджетний запит на 2019 рік по галузі «культура»; пропозиції до Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік по галузі «культура»; затвердження плану роботи відділу культури і туризму на 2019 рік.

Крістіна Лільчицька, в.о. головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу культури і туризму, ознайомила присутніх з бюджетним запитом на 2019 рік по окремих сферах галузі «культура».

Тетяна Мірошниченко, начальник відділу культури і туризму, окреслила основні завдання по галузі «культура» на 2019 рік; озвучила пропозиції, внесені відділом культури і туризму до Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік. Зокрема, зупинилася на питанні реорганізації комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» та створенні публічних бібліотек.

Оксана Огнівенко, завідувач організаційно-методичного центру при відділі культури і туризму, ознайомила членів ради відділу з тематикою нарад працівників культури на 2019 рік та питання, які будуть винесені на розгляд ради відділу культури і туризму; розповіла про основні культурно-мистецькі заходи з нагоди державних, професійних, народознавчих свят, ювілейних дат, проведення яких заплановане на 2019 рік.

Відділ культури і туризму ЧРДА