back

Соціально-профілактична робота в Довжицькій сільській раді

13 грудня 2018

10 грудня 2018 року відбувся профілактичний виїзд комісією в складі: директора Чернігівського РЦСССДМ Зореслави Кудлай, начальника відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяни Маханькової та інспектора ювенальної превенції ЧРВП, Олександра Кузьменка до с. Табаївка (Довжицька сільська рада), з метою з'ясування обставин алкогольного отруєння неповнолітньої дитини, обстеження умов проживання родин в складних життєвих обставинах, перевірки готовності до зимового періоду, забезпеченість продуктами харчування та сезонним одягом для дітей.

За результатами виїзду батьків попереджено про наслідки ухилення від виконання батьківських обов'язків, ведення здорового способу життя (пройти консультацію, за потреби- лікування, в лікаря-нарколога), підтримання належних умов проживання.

Довжицькій сільській раді рекомендовано посилити контроль за кризовими родинами, терміново винести на розгляд засідання виконавчого комітету питання неналежного виконання батьківських обов'язків в родині, де стався вищевказаний випадок; визначити проблеми та терміни їх виконання.

Чернігівський районний ЦСССДМ