back

Представників місцевого самоврядування привітали із професійним святом!

06 грудня 2018

5 грудня напередодні Дня місцевого самоврядування голова райдержадміністрації Віктор Корж зустрівся з представниками місцевого самоврядування Чернігівського району.

Вітаючи із професійним святом голова РДА зазначив, що цей день стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. У сучасному суспільстві, в умовах впровадження реальних реформ саме органи місцевого самоврядування покликані сприяти розв'язанню життєво важливих проблем місцевого та державного значення. Від наполегливої і самовідданої праці, високого професіоналізму і компетентністі, відповідальності та активної громадської позиції залежить кінцевий результат.

Також голова райдержадміністрації зазначив, що цогоріч відзначається 100-річчя державної служби і кожен робить свій окремий вклад у її розвиток.

Віктор Корж нагородив Почесною грамотою райдержадміністрації за сумлінну, самовіддану працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування головного бухгалтера Рудківської сільської ради Валентину Будаш, секретаря Анисівської ради Наталію Герасименко, Новобілоуського сільського голову Дмитра Федорова, Роїщенського сільського голову Дмитра Шевченка, Боромиківського сільського голову Володимира Шелупця.

Подяка райдержадміністрації за вклад у розвиток соціальної інфраструктури району, співпрацю з органами виконавчої влади оголошена секретарю Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніні Ворох, в.о. старости Смолинського старостинського округу Гончарівської селищної ради Івану Смірнову, застурнику сільського голови Іванівської сільської ради Олені Швидкій, за сумлінну та самовіддану працю, високий професіоналізм подяка оголошена рахівнику-касиру, інспектору ВОС Боровиківської сільської ради Марії Гутар, за активну громадську позицію подяка оголошена депутату Терехівської сільської ради Володимиру Музичуку, за активну громадянську позицію, співпрацю з органами виконавчої влади подяка оголошена заступнику голови Чернігівської районної ради Володимиру Поліщуку та депутату Чернігівської районної ради Андрію Шостаку.

Сектор організаційної роботи,
інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА