back

Розширена нарада працівників культури району

05 грудня 2018

5 грудня відбулась розширена нарада працівників клубних та бібліотечних закладів району.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Курданов зосередив увагу присутніх працівників культури на важливості краєзнавчої роботи, збиранні інформації, пов’язаної з календарними та пам’ятними датами адміністративно-територіальних одиниць.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяна Мірошниченко доповіла про виконання Програми соціально-економічного розвитку району в галузі «культура».

Завідувач організаційно-методичного центру при відділі культури і туризму ЧРДА Оксана Огнівенко підбила підсумки районного огляду колективів художньої самодіяльності «З Україною в серці», який відбувся в листопаді 2018 року.

Відповідно до висновків членів оргкомітету районного огляду кращі аматорські колективи були нагороджені дипломами відділу культури і туризму ЧРДА.

Вимоги до річного статистичного звіту та графіки здачі звітності працівниками клубних закладів району оголосила методист І категорії організаційно-методичного центру при відділі культури і туризму ЧРДА Алла Вовченко.

Крім організаційних питань, обговорили нагальні питання, що хвилюють людей. Для цього на нараду були запрошені представники інших сфер діяльності. Зокрема, перед працівниками культури району виступила заступник головного лікаря КЗ «Чернігівський районний центр ПМСД» Оксана Логвинчук, яка розповіла про укладення декларацій із сімейними лікарями. Інформацію про особливості нарахування субсидій присутнім надала Алла Кріса, начальник відділу грошових виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Відділ культури і туризму Чернігівської РДА