back

Конкурс "Учитель року - 2019" триває...

05 грудня 2018

Триває перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019». Протягом листопада змагалися вчителі з номінації «Захист Вітчизни». В конкурсі брали участь 3 вчителі предмету «Захист Вітчизни» Чернігівського району та 1 вчитель з Михайло-Коцюбинської ОТГ: Сірик Анатолій, (Халявинський ЗЗСО), Лутченко Юрій, (Мньовський ЗЗСО), Кузьменко Володимир. (Трисвятськослобідський ЗЗСО) та Бублик Ігор, (Михайло-Коцюбинська гімназія, Михайло-Коцюбинської ОТГ).

Всі вчителі пройшли конкурсні випробування, а це «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум», «Практична робота», «Проект», «Урок».

У фінальний етап пройшли 3 вчителі: Сірик Анатолій, (Халявинський ЗЗСО), Лутченко Юрій, (Мньовський ЗЗСО) та Бублик Ігор (Михайло-Коцюбинсько гімназія, Михайло-Коцюбинської ОТГ). Відповідно до Положення вчителі у фінальному етапі проходили конкурсне випробування «Проект» та «Урок». Слід зазначити високий рівень підготовки вчителів.

І переможцем став вчитель предмету «Захист Вітчизни» - Сірик Анатолій, вчитель Халявинського ЗЗСО, також відзначені лауреатами Лутченко Юрій, вчитель Мньовського ЗЗСО та Бублик Ігор Михайло-Коцюбинської гімназії, Михайло-Коцюбинської ОТГ.

Організація теоретичного та методичного випробування також мала належний рівень. Всі учасники конкурсу вдячні адміністрації Старобілоуського ЗЗСО за високий рівень створення умов проведення всіх конкурсних випробувань (директор ЗЗСО Сергій Пархоменко, заступник директора Ольга Потапенко, вчителям та обслуговуючому персоналу).

Особиста подяка від відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту ЧРДА членам журі - заступнику командира північного вузла зв’язку в/ч 2995 Дейнеко Роману та вчителю Жавинського ЗЗСО Донця Руслана за професійну методичну допомогу.

Члени журі та колеги вітають Сірика Анатолія з перемогою та бажають перемоги на ІІ обласному турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА