back

Функціонування в Чернігівському районі «Центру здорової молоді»

05 грудня 2018

Відповідно до листа Чернігівської місцевої прокуратури щодо закладів, які утримують алко-/наркозалежних осіб з метою лікування і реабілітації та недопущення катувань, незаконного позбавлення волі людей, додержання їх пров та свобод, 29 листопада 2018 року здійснено візит до громадської організації «Центр здорової молоді», що розташований на території Чернігівського району в с. Редьківка по вул. Редьківська,63, де проходять психологічну реабілітацію та адаптацію особи вищевказаної категорії.

Візит здійснено директором ЧРЦСССДМ Зореславою Кудлай, лікарем-наркологом Ніною Річкою та провідним інспектором ЧРВУ ДСНС Богданом Федорко. Під час спілкування з клієнтами закладу, скарг щодо незаконного їх утримання не надходило. Умови утримання задовільні, окремі кімнати для жінок та чоловіків, кухня укомплектована необхідною побутовою технікою, наявні продукти харчування. В закладі підтримується порядок.

Відвідування закладу відбуваються систематично, керівництво відкрите до спілкування та всіляко сприяє у наданні інформації щодо функціонування установи.

Чернігівський районний ЦСССДМ