back

На захист кордону

05 грудня 2018

Залучення безробітних до проходження військової служби за контрактом у Державній прикордонній службі України стало метою заходу, який відбувся у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості, 28 грудня поточного року.

Начальник відділення з добору у Чернігівській області Окремого регіонального Центру комплектування Державної прикордонної служби України майор Сергій Кудря детально проінформував присутніх про вимоги до кандидатів на службу за контрактом, перспективи грошового забезпечення та медичного обслуговування контрактників, гарантовані їм державою соціальні пільги та було надано відповіді на питання, які виникли у безробітних в ході спілкування.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості або безпосередньо до відділення з добору у Чернігівській області Окремого регіонального Центру комплектування Державної прикордонної служби України за адресою: м.Чернігів, вул. Квітнева, 3в, тел.098-831-72-38.

Чернігівська районна філія
Чернігівського обласного центру зайнятості