back

Спільними зусиллями подолати кризу…

05 грудня 2018

За результатами профілактичного виїзду в с. Роїще, що відбувся 29 листопада 2018 року, обстежено родини, що перебувають в складних життєвих обставинах та рекомендовано сільській раді терміново розглянути питання неналежного виконання батьківських обов'язків на засіданні виконавчого комітету.

04 грудня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Роїщенської сільської ради, де розглядалися питання щодо п'яти родин, які безвідповідально ставляться до виконання своїх батьківських обов'язків: зловживають алкоголем, не створюють належних умов проживання, залишають дітей в нічний час без нагляду і т.д.

В засіданні взяли участь представники освіти, медицини та депутати даної сільської ради, запрошені - директор ЧРЦСССДМ Зореслава Кудлай, начальник відділу ЧРЦСССДМ Оксана Булах та дільничий інспектор ЧРВП Юрій Ткач.

Батьків попереджено про наслідки неналежного виконання батьківських обов'язків, ведення здорового способу життя, створення відповідних умов проживання, забезпеченість твердим паливом на зимовий період, рекомендовано пройти лікування від алкогольної залежності. На час виправлення запропоновано тимчасово влаштувати дітей в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей або на оздоровлення в санаторій «Зелений гай». Рішенням виконавчого комітету батькам надані чіткі рекомендації та терміни їх виконання.

Чернігівський районний ЦСССДМ