back

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

09 листопада 2018

Сердечно вітаю вас із професійним святом. Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва ми відзначаємо 9 листопада, разом з днем української писемності та мови.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Наш Чернігівський район надзвичайно багатий талановитими людьми.

Творча робота працівників культури та аматорів народного мистецтва вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, а головне – щирістю. Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, звичаїв, обрядів.

Висловлюю щиру вдячність усім працівникам будинків культури, клубів та бібліотек, керівникам художніх колективів нашого району за самовіддану працю, творчі здобутки, яскраві таланти, за щоденний вагомий внесок у розвиток української культури.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

        Голова райдержадміністрації

 

                                    

                 Віктор Корж