back

Нарада клубних працівників району

04 жовтня 2018

3 жовтня відбулась нарада працівників клубних закладів району за участю заступника голови райдержадміністрації Андрія Курданова, голови районної ради Олександра Ларченка.

Відкрив нараду заступник голови райдержадміністрації Андрій Курданов, який зосередив увагу присутніх працівників культури на питаннях охорони культурної спадщини, вшануванні відомих земляків, важливості краєзнавчої роботи.

Начальник відділу культури і туризму ЧРДА Тетяна Мірошниченко доповіла про діяльність закладів культури району за 9 місяців 2018 року відповідно до затвердженої Програми розвитку культури і туризму в Чернігівському районі на 2018 рік.

Про районний огляд колективів художньої самодіяльності «З Україною в серці», що відбудеться в листопаді 2018 р., детально розповіла завідувач організаційно-методичного центру при відділі культури і туризму ЧРДА Оксана Огнівенко.

Брошуру «Історичні пам’ятки Чернігівського району», видану до 95-річчя Чернігівського району, презентувала для клубних працівників методист організаційно-методичного центру при відділі культури і туризму ЧРДА Ірина Мироненко.

Підсумки наради підбив голова районної ради Олександр Ларченко, який подякував клубним працівникам за плідну роботу, висловив свої побажання щодо подальшої ефективної діяльності закладів культури району.

Відділ культури і туризму ЧРДА