back

Засідання мультидисциплінарної команди

12 вересня 2018

12 вересня 2018 року зібралися суб’єкти соціальної роботи з метою пошуку шляхів вирішення складної життєвої ситуації, що склалася в багатодітній родині села Анисів, де одинока мати, яка виховує трьох дітей, неналежним чином виконує батьківські обов’язки.

В засіданні взяли участь: Зореслава Кудлай, директор Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Анатолій Усик, начальник служби у справах дітей, Михайло Кубрак, директор Анисівської ЗОШ та Тетяна Куча, голова Анисівської сільської ради.

В обговоренні з’ясувалося, що жінка не справляється із веденням домашнього господарства, не є авторитетом для дітей та має низький виховний потенціал, схильна на довгий час залишати дітей без нагляду так як займається влаштуванням особистого життя. Між матір’ю та родичами склалися напружені стосунки, постійні сварки і розбірки. Діти являються свідками конфліктної ситуації та налаштовані недоброзичливо до матері.

В наслідок проведеної профілактичної роботи визначені шляхи подолання кризи в родині, матері рекомендовано зайнятися вихованням дітей, в помешканні створити належні умови для проживання, вести домашнє господарство, забезпечити дітей гарячим харчуванням та звести до мінімуму з’ясування стосунків з родичами.

Мати попереджено, що в разі невиконання вищевказаних рекомендацій, стане питання позбавлення її батьківських прав.

За інформацією Центру соціальних служб