back

Успіх в наших руках

03 вересня 2018

31 серпня 2018 року в рамках культурно – просвітницького проекту обласної служби зайнятості «Збережемо традиції предків» у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості було проведено чергове засідання жіночого клубу «Берегиня».

В умовах суспільної трансформації, що їх спостерігаємо зараз в Україні, формується більш уважне, ніж раніше, але й вимогливіше ставлення до особистості, нове розуміння соціального та психологічного благополуччя, самореалізації, становлення особистості. Наш час вимагає від кожного активності, вміння актуалізувати здібності та реалізувати себе як особистість у різних сферах діяльності та спілкування.

Тому з метою популяризації ідеї відродження національного рукоділля та традиційних ремесел, активізації власних зусиль жінки щодо вирішення проблеми зайнятості, стимулювання до професійної та творчої самореалізації, керівник жіночого клубу, Юлія Ухабова, запросила до участі в заході членів Асоціації майстрів громадської організації «Спілка жінок Чернігівщини».

Власним творчим досвідом та історіями успіху з безробітними жінками філії поділились: Олена Мічкова - майстриня з виготовлення пряників ручної роботи та Ганненко Лариса - майстриня з виготовлення ляльки-мотанки та техніки гобелен.

Під час заходу жінки із задоволенням спілкувалися з майстринями, активно брали участь в обговоренні даної теми та отримали гарну мотивацію для власного творчого розвитку.

Жіночий клуб «Берегиня» - це місце дружнього спілкування й обміну досвідом, а також нових знайомств та цікавих зустрічей.

Чернігівська районна філія
Чернігівського обласного центру зайнятості