back

ОГОЛОШЕННЯ !

15 серпня 2018

На виконання відповідних розпорядження та рішення Кабінету Міністрів України, в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» продовжується проведення роз’яснювальної роботи з метою підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів, а також надання їм правової допомоги.

У зв’язку з викладеним Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в с. Киселівка мобільного консультативного пункту з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Проведення виїзного заходу планується на 17 серпня 2018 року, з 11.00 год. до 13.00 в приміщені Киселівської сільської ради (вул. Молодіжна, 10/1, с. Киселівка).

Виїзд мобільного консультативного пункту буде проведено за участю представників Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, місцевого бюро правової допомоги та Держгеокадастру.

В ході заходу заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій з питань захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

До участі у вказаному заході запрошуємо всіх бажаючих представників аграрного бізнесу Чернігівського району.