back

«Добродія Фудз» розширює ринки збуту

09 серпня 2018

Комплекс із виробництва пластівців із зернових та зернобобових культур та продуктів на їх основі торгової марки «Добродія», який запрацював у травні цього року у смт Михайло-Коцюбинське, набирає обертів.

Високоякісна продукція завоювала не тільки вітчизняний ринок, але й експортується за кордон. За словами керівника заводу Андрія Ломейка пластівці купують Китай, Болгарія, Туреччина, Молдова, Угорщина, Нідерланди та країни Африки.

Керівник також розповів і про етапи виготовлення пластівців – очищення, лущення, шліфування, гідротермічну обробку, нарізування, плющення і фасування у різні види тари, що дозволяє контролювати й забезпечувати високу якість продукції.

Михайло-Коцюбинські пластівці – український натуральний продукт без штучних наповнювачів. До рецептури входять високоякісні злаки, льон, насіння, горіхи, сухофрукти.

Підприємство майже не працює з давальницькою сировиною, бо використовує зерно з власних полів. Надсучасне виробництво повністю автоматизоване, що виключає людський фактор.

Чернігівські журналісти власними очима побачили унікальне обладнання, окремі етапи виробництва, поспілкуватися з працівниками.

Наразі підприємство набирає обертів та шукає нові ринки збуту для своєї продукції, створює нові робочі місця. Наприкінці нинішнього року комплекс запрацює на повну потужність, а поки щомісячно виробляє 330–350 тонн різноманітної продукції. Відтак потрібні будуть і нові працівники.