back

Отримати послуги із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції гідності можна в ТОВ «Санаторій «Токарі» та ДП «ПІВДЕНЬ-КУРОРТ-СЕРВІС» Санаторій «ОРІЗОНТ»

02 серпня 2018

Управління соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації інформує що отримати послуги із психологічної реабілітації можуть постраждалі учасники АТО та учасники Революції Гідності шляхом укладання тристоронніх договорів згідно Постанови КМУ від 12.07.2017р. № 497 (зі змінами) « Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державних у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» та Постанови КМУ від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності».

Повідомляємо, що станом на 14.06.2018 до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації управлінням включено ТОВ «Санаторій «Токарі», Сумська область, Лебединський район, с.Токарі, вул. Санаторна, 96, та станом на 22.06.2018 до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації управлінням включено ДП «ПІВДЕНЬ-КУРОРТ-СЕРВІС» Санаторій «Орізонт», який знаходиться за адресою: Одеська область, м.Білгород-Дністровський, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1-А,як такі, що відповідають кваліфікаційним вимогам фахівців, фінансово та матеріально-технічного забезпечення згідно до вимог постанов Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 497 (зі змінами) « Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державних у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» та Постанови КМУ від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності».

Бажаючим стати на облік для забезпечення послуг із психологічної реабілітації необхідно звернутись до управління соціального захисту населення за адресою: м. Чернігів, пр-т Миру, 116А, каб.15, тел.: 5-99-35.