back

Жіночий клуб «Берегиня»

31 липня 2018

27 липня 2018 року в рамках культурно – просвітницького проекту обласної служби зайнятості «Збережемо традиції предків» у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання жіночого клубу «Берегиня».

Цього разу участь у заході взяли участь члени громадської організації "Спілка жінок Чернігівщини": Олена Ткачук – майстер миловаріння, декупажу та вишивки стрічками і Тетяна Пліс - майстром техніки валяння вовни.

Запрошені майстрині поділились тонкощами своїх технік рукоділля, поділилися власними історіями успіху в даному напрямку самореалізації та запросили учасниць спробувати свої сили в підприємницькій діяльності.

Гості наголосили також на тому, що кожна жінка має явний або ж прихований хист до рукоділля, в кожній з нас живе майстриня. Тому потрібно не боятися розвивати свої вміння.

Під час заходу жінки із задоволенням спілкувалися з майстринями, активно брали участь в обговоренні даної тематики та отримали гарну мотивацію для власного творчого розвитку. В кінці заходу майстрині запросили жінок на майстер-клас, який буде проходити на наступному засіданні.

В ході проведення заходу панувала дружня і тепла атмосфера. Тому, сміливо можна сказати, що засідання жіночого клубу «Берегиня» - це завжди місце дружнього спілкування та обміну досвідом, а також нових знайомств та цікавих зустрічей.

Чернігівська районна філія
Чернігівського обласного центру айнятості