back

Срібні призери Кубку України з футболу серед сільських школярів

18 липня 2018

В м. Скадовськ Херсонської області з 09 по 15 липня 2018 року відбулися Всеукраїнські змагання ГО ВФСТ «Колос» на Кубок «Золотий колос України» з футболу серед юнаків 2006-2007 року народження.

В змаганнях прийняла участь 21 команда з усієї країни. Команди за жеребом були поділені на чотири групи, в нашій групі були представники з Харківської, Запорізької, Миколаївської та дві команди з Херсонської областей. Збірна команда юнаків районної спортшколи «Колос», не програвши жодної гри в групі, зайняла І місце та вийшла до ¼ стадії змагань, де зустрілась з командою Сумської області, яку обіграли з рахунком 2 : 1. Потрапивши до полуфіналу змагань суперниками наших хлопців була команда з Кіровоградської області, яку ми обіграли з рахунком 3 : 0. У фіналі зустрілися команди з Чернігівської та Дніпропетровської областей, гра була дуже цікавою та напруженою, яка завершилася в нічию 0 : 0. Згідно Положення переможця змагань виявляли післяматчеві пенальті, але фортуна, як то кажуть, опинилась на боці дніпрян і ми з рахунком 2 : 1 програли, зайнявши почесне ІІ місце в Україні. У номінації «Кращий гравець змагань» було визнано Бондарця Руслана з смт. Гончарівського.

Районна спортшкола «Колос» від імені спортсменів та тренерського колективу виражає свою вдячність спонсорам за фінансову підтримку для поїздки збірної команди юнаків на змагання, а саме: голові громадської організації спілки Чернігівської обласної федерації футболу Прокоповичу Геннадію, директору ДП Чернігівського військового лісгоспу Бригинцю Володимиру, депутату Гончарівської селищної ради Солошенку Сергію, директору ТОВ «Агрофірма «Товстоліс» Коров'яковському Олександру, бізнесмену Доманнікову Олександру, а також батькам спортсменів.

ЧР ДЮСШ «Колос»