back

Хто має право на отримання субсидій?

11 липня 2018

З 1 травня 2018 року стала чинною постанова Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 № 329 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1022».

Тому, 10 липня 2018 року у приміщенні Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості було проведено профінформаційний семінар для безробітних осіб, на якому було проведено роз`яснювальну роботу щодо оновленого порядку та змін в отриманні житлових субсидій.

Для проведення даного заход було запрошено представника Управління соціального захисту Чернігівської обласної державної адміністрації, начальника відділу грошових виплат та компенсації - Аллу Георгіївну Кріса.

В ході спілкування безробітним було більш детально роз`яснено всі особливості і зміни порядку оформлення субсидії, обговорено, які фактори можуть вплинути на право для отримання субсидії, а також надано інформацію куди звертатись за консультаціями з даного питання.

Інформаційно - роз`яснювальна робота з даного питання буде проводитися філією і надалі із залученням представників Управління соціального захисту Чернігівської районної державної адміністрації.

Чернігівська районна філія
Чернігівського обласного центру зайнятості