back

Як не розгубитися у величезному світі професій?

11 липня 2018

09 липня 2018 року провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Ухабова Юлія відвідала дитячий табір відпочинку «Юний турист» села Количівка в рамках реалізації Програми професійної орієнтації молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, де було проведено інтерактивний захід пізнавально – ігрового характеру.

Метою заходу було формування загальної готовності дітей до професійного самовизначення, активізація проблеми вибору професії, виявлення професійних інтересів, схильності учнів, розширення уявлень про світ професій та їхні особливості.

Дітям в дружній, жвавій та веселій атмосфері допомогли з вирішенням такого досить серйозного питання – «Як не розгубитися у величезному світі професій?».

У ході спілкування було проведено цікаві ігри пізнавального характеру, продемонстровано повчальні відеоролики з теми важливості вибору професії, проведено тестування з професійного самовизначення, виявлення професійних інтересів та схильностей дітей.

Чернігівська районна філія
Чернігівського обласного центру зайнятості