back

Захід в Киселівці

06 липня 2018

6 липня 2018 року у приміщенні Киселівської сільської ради відбувся інформаційно-просвітницький захід для жінок, що мають статус одинокої матері та перебувають у складних життєвих обставинах, для багатодітних матерів та жінок, які чекають на народження дитини.

Ініціювали та провели захід фахівець із соціальної роботи Чернігівського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Ірина Ясь та голова Киселівської сільської ради Олена Ніколаєва.

Учасникам зібрання доведено про негативну тенденцію визнання батьківства мігрантами інших країн зі згоди жінок, що мають статус одиноких матерів, з метою оформлення документів, які дають право на офіційне проживання в Україні.

Нагадали про правила безпечної поведінки їхніх дітей під час літніх канікул, про адміністративну відповідальність за вчинення правопорушень неповнолітніми та відповідальність батьків за неналежне виконання своїх обов’язків.

Фахівцем внесена пропозиція створити групу взаємодопомоги серед матерів. Учасники дану пропозицію схвалили та підтримали.

За інформацією Чернігівського РЦСССДМ