back

Робоча група управління соціального захисту та теріторіального центру в Боромиках

06 липня 2018

03 липня 2018 року працівниками управління соціального захисту населення та територіального центру соціального обслуговування Чернігівської райдержадміністрації був здійснений виїзд в населені пункти Боромиківської сільської ради: с. Боромики, с.Моргуличі, с. Сновянка.

Голвним спеціалістом УСЗН – Оленою Стах проведено перевірку фактичного місця проживання внутрішньо – переміщених осіб.

Директором терцентру – Оленою Лутченко перевірено роботу соціальних робітників у селах Боромики та Сновянка.

Соціальним працівником відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру – Валентиною Грибач надано адресну натуральну допомогу п’яти громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. Вітали з днем народження Єфименко Любов Михайлівну, інваліда з дитинства ІІ групи. Відвідали Володимира Наводнікова, одинокого інваліда з дитинства ІІІ групи, який проживає в складних життєвих обставинах у віддаленому селі Моргуличі.

Четверо осіб з інвалідністю взято на обслуговування.

Підсумки виїзду робочої групи підбивали в приміщенні Боромиківської сільської ради за участю сільського голови – Володимира Шелупця та чемпіона світу, Європи, України з важкої атлетики – Валерія Куца, який ділиться досвідом з молодим поколінням боромиківців та надає реабілітаційну допомогу особам з інвалідністю за власною методикою. Намітили плани на майбутнє щодо створення відділення денного перебування в терцентрі на базі Боромиківської сільської ради.

Територіальний центр соціального обслуговування
(надання соціальних послуг)