back

Пенсійний фонд запрошує пенсіонерів та працюючих громадян скористатись СМС-інформуванням

06 липня 2018

Пенсійним фондом України запроваджено сучасний сервіс – інформування громадян шляхом відправлення СМС-повідомлень. Основою новації став модернізований Реєстр застрахованих осіб, який адмініструє Пенсійний фонд.

У даному реєстрі на кожного працюючого i на кожного пенсіонера заведена індивідуальна облікова картка, в який відображена інформація про заробітну плату, сплату страхових внесків, стаж, розмір пенсії та інші страхові виплати.

Відтепер за допомогою СМС-інформування всі бажаючі пенсіонери можуть дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії, дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, про здійснені утримання з пенсійної виплати, про припинення чи поновлення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків та зарахування періодів страхового стажу, що дасть змогу контролювати доброчесність свого роботодавця.

Тож, запрошуємо всіх бажаючих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до відділів обслуговування громадян Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, для надання відповідних контактних даних мобільного зв’язку та згоду на отримання СМС-повідомлень від Пенсійного фонду, за адресами:

14005, м. Чернігів, проспект Миру, буд. 44, каб. 109.

14020, м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 162, каб. 104.

16300, Чернігівська обл., смт. Куликівка, вул. Миру, буд. 67, каб. 14.

15600, Чернігівська обл., м. Мена, вул. Титаренка Сергія, буд. 18, каб. 7.

Особи, які користуються послугами ВЕБ-порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу СМС-інформування безпосередньо на порталі, не звер