back

Жителі району не задоволені результатами реформи Укрпошти

26 червня 2018

Рада Чернігівської районної організації ветеранів вивчає питання щодо реалізації реформи Укрпошти в районі. В ході роботи були відвідані села Слабин, Смолин Гончарівської ОТГ та проведені бесіди з жителями цих сіл. 22 червня голова районної організації ветеранів Анатолій Скуратович разом з відповідальним секретарем Ради ветеранів Ольгою Кирильченко та заступницею редакторки районної газети «Наш край» Оленою Шеремет відвідали Дніпровську сільську раду, де намагались вивчити дане питання, поспілкувавшись із начальницею Дніпровського відділення Укрпошти Аллою Шатирко та поштарями. Проїхали декілька хуторів Дніпровської сільської ради (Хропате, Корчоватка, Повидов) та не змогли доїхати автомобілем до багатьох осель, оскільки до них можна добратись лише пішки. Одразу ж виникає питання як же проїде поштовий автомобіль?

Мешканці населених пунктів, з якими проводились бесіди, висказали своє негативне ставлення до реформи та до заміни листонош на виїзну пошту. Кількість бажаючих підписатись на періодичні видання на друге півріччя 2018 року знизилась втричі у порівнянні з першим півріччям цього року. Крім того, через закриття відділень шість поштарів з семи залишаються без роботи, і подальша доля людей, нажаль, мало кого хвилює. Місцеві жителі зазначають, що така реформа не покращить життя простих людей.

Також група Ради ветеранів поклала квіти до Братської могили у селі Дніпровське з нагоди відзначення Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

За інформацією ради Чернігівської
районної організації ветеранів