back

Виховували неповнолітніх правопорушників

24 травня 2018

24 травня відбулася нарада суб’єктів соціальної роботи з родинами, що опинилися в складних життєвих обставинах з питань профілактики повторних правопорушень серед неповнолітніх та неналежного виконання батьківських обов'язків їхніми батьками.

В заході взяли участь директор Центру соціальних служб Зореслава Кудлай та фахівець із соціальної роботи Інна Гутник, начальник служби у справах дітей Анатолій Усик, завідуюча відділу освіти Тетяна Маханькова, спеціаліст Чернігівського районного сектору ЧМВ з питань пробації Людмила Пічуріна, психолог Киїнської ЗОШ Олексій Ковда. Діти, що скоюють правопорушення прибули разом з батьками.

На нараді піднімались питання систематичного порушення дисципліни в школі та позаурочний час, агресивного та зухвалого ставлення до однолітків та вчителів дітей з чотирьох родин с. Киїнка.

За результатами проведеної роботи, батьків попереджено про належне виконання батьківських обов'язків та наслідки безконтрольної поведінки дітей. Службі у справах дітей надані пропозиції щодо постановки дітей на облік.

В результаті проведеної профілактичної роботи діти запевнили всіх присутніх, що стали на шлях виправлення та ніколи більше не порушать закон. Підлітки ще довгий час перебуватимуть в полі зору фахівців відповідних служб до повного свого виправлення.

Чернігівський районний ЦСССДМ