back

«Юні знавці Біблії»

24 травня 2018

Традицією в Чернігівському районі стало проведення олімпіади «Юні знавці Біблії» для дітей дошкільного віку та учнів початкової школи. 17 травня на базі Снов'янського закладу загальної середньої освіти було проведено районний етап олімпіади. Діти-дошкільнята та учні початкової школи мали змогу представити творчі роботи, у яких зобразили історію зі сторінок Біблії, де яскраво демонстрували християнські цінності: любов, радість, мир, довготерпіння, ласкавість, доброту, віру, лагідність, стриманість. Також демонстрували свою майстерність у віршах, прозах, піснях, які прославляють Бога. Серед дошкільнят: Єсипчук Ілля з Седнівського НВК представив свою майстерність у театралізовану діяльність «Гора Синай», а Сулім Валерія з Снов'янського ЗДО розповіла про «Пригоди Ноя», Сакульцану Вероніка з Брусилівського ЗДО розповіла Біблійну історію «Народження Ісуса», а Підгайна Поліна з Довжицького НВК розповіла історію «Про Величного Йосипа». Серед учнів початкової школи свої знаня демонстрували Маховик Генадій, учень 4-го класу Жовинської школи, який розповів вірш «Диво» та Олександра Мартинюк учениця 4-го классу Довжицького НВК, яка розповіла Біблійну історію «Родина» та виконала пісню «Я бажаю вам усім».

Перемогу здобули та будуть представляти Чернігівський район на Всеукраїнському рівні вихованці Довжицького НВК: серед дітей дошкільного віку – Підгайна Поліна та серед учнів початкової школи –учениця 4-го класу Мартинюк Олександра.

Організаційний комітет, педагоги бажають дівчаткам гідно представити Чернігівський район на Всеукраїнському етапі в м.Острозі Рівненської області та Перемоги!

Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА