back

Проведені практичні заняття з курсантами

18 травня 2018

17 травня 2018 року в Чернігівському районному секторі ЧМВ з питань пробації правопорушень та повторних злочинів вкотре проведені практичні заходи з курсантами Академії Державної пенітенціарної служби на тему: «Здійснення контролю за особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням» за участю начальника сектору, підполковника внутрішньої служби, Наталії Дудки.

В даному заході взяла участь Оксана Булах, начальник відділу соціальної роботи Чернігівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка поінформувала курсантів про соціальні послуги, які надаються особам, що мають проблеми з законом.

Також прийняли участь в обговоренні представники організацій партнерів реабілітаційного центру МГО «Центр Здорової Молоді» та громадська організація Чернігівської мережі людей, які живуть із ВІЛ. Акцентувалась увага на важливості боротьби з алко- та наркозалежністю, що призводить до скоєнь правопорушень та злочинів, як наслідок - потрапляння в місця позбавлення волі. Тестування на ВІЛ громадян та супровід ВІЛ-позитивних осіб.

Кожен з присутніх наголошував на важливості співпраці між організаціями, так як, лише спільні зусилля, направлені на перевиховання особи, повернення її до нормального соціального життя, профілактику та попередження злочинності, можуть змінити ситуацію на краще.

Чернігівський районний ЦСССДМ