back

У закладах освіти району пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

17 травня 2018

У період з 07 по 13 травня 2018 року в 26 закладах загальної середньої освіти та 14 закладах дошкільної освіти району організовано проведення заходів з профілактики безпеки дорожнього руху.

Під час виконання Загального плану заходів Тижня безпеки дорожнього руху проведено єдиний національний урок «Безпека на дорозі - безпека в житті» - 11.05.2018. Загалом у Тижні безпеки дорожнього руху прийняли участь 2682 учнів та 621 вихованець закладів освіти району.

В школах району було організовано проведення практичних навчань домедичної допомоги постраждалим унаслідок дорожньо-транспортних пригод під гаслом «Знаю, вмію, врятую», виховних заходів з питань безпеки дорожнього руху у формі вікторин, конкурсів та творчих робіт з тематики безпеки дорожнього руху: «Знай і вивчай правила дорожнього руху», «Вчи і поважай правила дорожнього руху», «Правила дорожнього руху», квест на тему «У пошуках зеленого світла», міні – диктанти «Правила дорожнього руху», лекторій «Основні правила поведінки на транспорті, автошляхах та залізниці», тренінг-практикум «Безпека з велосипедом».

В рамках Тижня організовано та проведено: виставки малюнків на тему «Пам’ятай та виконуй!», «За безпеку на дорозі», тематичної літератури «Ми пішоходи», «Діти – школа, школа – дім» перегляд відеороликів на тему «Безпека пішоходів – у руках самих пішоходів!», розгадування кросвордів на знання правил дорожнього руху, конкурсні змагання (1-4, 5-11 кл.) на надання першої медичної допомоги.

Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА