back

Зустріч з кандидатами в патронатні вихователі

15 травня 2018

11 травня 2018 року в малому залі Чернігівської районної державної адміністрації відбулося засідання мультидисциплінарної команди з метою проведення співбесіди з кандидатами у патронатні вихователі. Представники освіти, медицини, поліції, соціальних служб увійшли до складу команди. Головував на засіданні заступник голови райдержадміністрації Андрій Курданов.

Директор Чернігівського районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Зореслава Кудлай підвела підсумки проходження навчання за програмою підготовки сімей-кандидатів у патронатні вихователі та залучила членів зібрання до визначення наступних кроків щодо подальшої співпраці суб'єктів соціальної роботи з патронатною сім’єю.

В ході знайомства психолог Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді допоміг учасникам усвідомити готовність у наданні послуги сімейного патронату на території Чернігівського району.

Нагадуємо! Якщо Ви маєте позитивний досвід виховання власних дітей та небайдужі до долі дітей, які залишились без батьківського піклування, звертайтесь за інформацією, як тимчасово підтримати дитину в складних життєвих обставинах на платній основі шляхом офіційного працевлаштування.

За детальною інформацією просимо звертатись до Чернігівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 48 м. Чернігів або за тел. 95-20-69.

Чернігівський районний ЦСССДМ