back

«А я справжній українець»

26 квітня 2018

Саме під таким одноіменним гаслом вже 20 років поспіль проходить обласний відкритий конкурс «А я справжній українець», в якому юнаки змагаються за звання справжнього патріота своєї держави. Учасниками конкурсу були хлопці з різних районів та об’єднаних громад області та Чернігова. За результатами першого туру конкурсу до фіналу ввійшли дванадцять фіналістів, які отримали можливість проявити себе у чотирьох номінаціях «Я маю талант», «Козацька кухня», «Обряди та звичаї українського народу» та «Артистичний конкурс».

Боротьба цього року була і справді завзята. Учасники вражали розмаїттям талантів: від футбольного фрістайлу до різьблення по дереву та вишивки. За рішенням журі переможцем обласного відкритого конкурсу «А я справжній українець - 2018» визнано вихованця Чернігівського районного Будинку школяра, одинадцятикласника Трисвятськослобідської школи Григорія Власенка.

Виступи Григорія вразили глядачів та членів журі оригінальністю та харизматичністю. Юнак і справді талановитий актор, декламатор, футболіст, знавець історії рідного краю, гуморист. Та перш за все, це робота великого і справді творчого колективу педагогів Чернігівського районного Будинку школяра – Світлани Качан, Тетяни Шумейко, Надії Мельник, Анни Огієнко, Михайла Губка, Катерини Зайцевої, Світлани Гергуль, що плідно працювали над втіленням яскравих ідей за підтримки колективу «Криниченька» Центру дозвілля молоді Киїнської сільської ради.

Григорій Власенко – справжній українець! Так тримати! Бо не кожен зможе прийняти участь в конкурсі (екстримально), встигнути на футбольний турнір, бо грає юнак у ФК «Десна» – перемогти з рахунком 4:0, повернутися щоб продовжити участь в конкурсі, й урешті-решт перемогти!

Чернігівського районного
Будинку школяра