back

Співпраця з санаторієм

26 квітня 2018

Протягом квітня ц.р. десять дітей з Чернігівського району направлені в Чернігівський обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Зелений гай». Завдяки співпраці фахівців Центру з адміністрацією санаторія діти із родин, що опинились в складних життєвих обставинах та потребують медичного обстеження, мають можливість не тільки оздоровитися, відпочити, набратися сил, але й знайти нових друзів та змінити звичне оточення.

На цьому тижні в санаторій влаштовано двох дітей з родини, яка переїхала в село Кувечичи з Талалаївського району та опинилася в складних життєвих обставинах: мати залишилась без роботи і постійного місця проживання, вагітна п’ятою дитиною.

Поки діти перебувають в санаторії в батьків є нагода подолати свої складні життєві обставини: влаштуватися на роботу, налагодити побут, створити належні умови для проживання дітей тощо.

Вже не один рік поспіль санаторій є партнером Центру соціальних служб і радо приймає дітей з Чернігівського району, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Чернігівський районний ЦСССДМ