back

Відбулось засідання Колегії райдержадміністрації

26 квітня 2018

25 квітня 2018 року відбулось засідання Колегії районної державної адміністрації, яке провів голова райдержадміністрації Віктор Корж.

Під час засідання заслухано питання про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів, територій організацій та підприємств району.

Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації щодо проведення в районі заходів з благоустрою прозвітував начальник відділу з питань містобудування, архітектури, екології та ЖКГ райдержадміністрації Олексій Кудрик.

Також про проведену роботу у відповідних громадах прозвітували представники Седнівської, Мохнатинської та Дніпровської громад.

Віктор Корж наголосив на чіткому виконанні затверджених заходів, вчасному прибиранні територій пам'ятників, обелісків та кладовищ напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Особливу увагу голова РДА звернув на ліквідацію сміттєзвалищ, зазначив, що питання ліквідації сміттєзвалищ на приватних ділянках також чітко врегульовані на законодавчому рівні.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА