back

Збереження й відновлення довкілля

25 квітня 2018

Працівники відділу освіти райдержадміністрації в кількості 25 чол. провели прибирання ділянки траси Чернігів – Славутич. За результатами проведеної роботи вивезено 12 кубічних метрів побутового сміття.

Проведена робота і закладами освіти району: відбулися заходи до Дня Довкілля, у яких взяли участь 624 працівники та 1956 учнів 19 закладів загальної середньої освіти, 7 навчально-виховних комплексів та 14 закладів дошкільної освіти. Організовано та проведено акцію «Посади дерево та збережи його», «Посади дерево миру», в ході якої посаджено 459 дерев та 96 кущів, побілено дерева, обрізано обмолодь та сухі гілки.

В рамках акції «Чисте довкілля» на територіях закладів освіти упорядковані клумби, спортивні майданчики та стадіони. Школярі активно брали участь у наведені порядку біля обелісків Слави, братських могил, пам’ятників.

Організовано та проведено заходи щодо пропаганди здорового способу життя «Люби свій край – про воду дбай», тематичні викладки «Екологія: тривоги та надії» та «Скарби заповідної природи України», конкурси, екологічні ігри «Нам є що сказати про екологію», виставки дитячих малюнків «Школу й село прибираємо-неньку Україну охайною бачити бажаємо», «Шануймо все на землі, що зветься ПРИРОДА», екологічні вікторини «Жива і нежива природа», «Квіти в житті людини».

Відділ освіти Чернігівської РДА