back

Розпочато озеленення та прибирання району

24 квітня 2018

Вже доброю традицією стало проведення щорічної весняної толоки, яка дає можливість кожному зробити реальний внесок у спільну справу — збереження і відновлення довкілля.

В рамках проведення щорічної акції «День довкілля» 21 квітня працівники Чернігівської райдержадміністрації та окремих структурних підрозділів та установ району висадили саджанці сосен та берез на базі ДП «Чернігівське військове лісництво» у смт. Гончарівське, площею 0,7 га.

Районним планом з благоустрою на 2018 рік передбачені завдання щодо озеленення території району, вирубки сухостоїв та дикоростучої порослі, проведення роботи по відновленню парканів, огорож, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та санітарне впорядкування санкціонованих сміттєзвалищ, а також виконання поточних ремонтів фасадів адміністративних будинків, закладів соціальної сфери, автозупинок, проведення ремонту та очистки громадських колодязів, впорядкування пам’ятників, обелісків, братських могил, що знаходяться на території сільських, селищних рад району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА