back

Міні - ярмарка вакансій

13 квітня 2018

У складних умовах економічної нестабільності роботодавці Чернігівського району працюють над тим, щоб забезпечити сталу роботу своїх підприємств. Кращим з них завдяки вдалому менеджменту вдається розвивати підприємства, створюючи робочі місця, будувати перспективи розвитку.

Одним з таких підприємств є ДП «Чернігівський військовий лісгосп», що у смт.Гончарівське. Підприємство активно співпрацює зі службою зайнятості.

Так, із року в рік службою зайнятості здійснюється направлення безробітних на роботи тимчасового характеру, організовується професійне навчання шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях даного підприємства з подальшим працевлаштуванням.

Ще однією з дієвих форм співпраці служби зайнятості з підприємством по підбору кадрів є організація та проведенням міні-ярмарок вакансій, які в найкоротший строк допомагають знайти працівників та презентувати себе як роботодавця.

Для безробітних та шукачів роботи – це шанс якнайшвидше знайти роботу та отримати дохід.

Саме з цією метою 11 квітня 2018 року була проведена міні-ярмарка вакансій у ДП «Чернігівський військовий лісгосп». В даному заході взяли участь 7 безробітних, які перебувають на обліку у Чернігівській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості за пофесією «робітник на лісокультурних (лісогосподарських) роботах».

Від підприємства з учасниками заходу спілкувався ст.інспектор ДП «Чернігівський військовий лісгосп» Кришталь Юрій Сергійович, який проінформував присутніх безробітних про специфіку діяльності підприємства, актуальні вакансії, режим роботи, умови праці, розмір заробітної плати, графік роботи та вимоги до претендентів на заявлені вакансії.

Представниками Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості відвідувачам заходу були надано інформаційно-консультаційні послуги з питань зайнятості та ознайомлено з умовами реєстрації, перебування на обліку та працевлаштування за сприяння служби зайнятості на заявлені вільні робочі місця.

Після проведеного міні-ярмарку вакансій 2 осіб з числа безробітних було направлено на роботи тимчасового характеру.

Чернігівський районний філіал
Чернігівського обласного центру зайнятості