back

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

13 квітня 2018

13 квітня 2018 року в приміщенні райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.Засідання комісії проводив голова райдержадміністрації Віктор Корж.

На комісії розглядалися актуальні питання про стан готовності до попередження, ліквідації можливих наслідків пожеж та затвердження комплексного плану заходів щодо запобігання виникненню пожеж у лісах, на торфовищах, сільгоспугіддях, житловому та господарському секторах Чернігівського району у весняно – літній період 2018 року.

Про проведену роботу та стан готовності до попередження та ліквідації можливих наслідків пожеж у лісах, на торфовищах інформували керівники Чернігівського РВ У ДСНС України у Чернігівській області, Чернігівського районного відділення поліції ЧВП ГУНП в Чернігівській області, ДП «Чернігівського військового лісгоспа», ДП «Чернігівського лісового господарства», ДП «Чернігіврайагролісгосп» та ДП «Чернігівторф».

За результатами вищезазначеного засідання прийняті відповідні рішення та внесені пропозиції щодо підготовки до весняно – літнього пожежонебезпечного періоду, покращення стану пожежної безпеки та цивільного захисту в районі.

Відділ взаємодії з правоохоронними органами, оборонної
та мобілізаційної підготовки апарату Чернігівської РДА