back

З 80-річчям привітали ювілярку із Мохнатина!

16 березня 2018

16 березня своє 80-річчя відзначила жителька села Мохнатин Суховик Любов Григорівна. Привітати з поважним ювілеєм прибули голова райдержадміністрації Віктор Корж, Мохнатинський сільський голова Любов Юрченко, близькі та рідні. Віктор Корж привітав ювілярку зі святом, побажав довгих років життя, любові та тепла близьких та рідних, подарував квіти та цінний подарунок.

Довідково.

Народилася Любов Григорівна у селі Мохнатин 16 березня 1938 року. Батько загинув на війні в 1941 році, тому її з братом мати ростила самотужки. Голодне дитинство, пам'ятає тяжкі роки голодомору. В 1956 році закінчила 10 класів Мохнатинської середньої школи. Після школи працювала в колгоспі телятницею, потім дояркою. Виховала трьох дітей.

З 1965 року працювала в колгоспі ланковою, а в 1975 році була призначена бригадиром польової бригади. За нелегку працю нагороджена в 1970 році медаллю « За доблестный труд», а в 1977 році орденом Трудової слави ІІІ ступеня.

Після розпаду бригадного устрою продовжила трудову діяльність у відділенні зв'язку листоношею.

В 1996 році звільнилась у зв'язку з виходом на пенсію.

Також Віктор Корж відвідаідав сільську раду, лікарську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини, де нещодавно було зроблено новий ремонт, поспілкувався із керівниками щодо проблемних поточних питань у роботі закладів, обговорили питання реалізації Урядової програми "Доступні ліки" на території Мохнатинської територіальної громади.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА