back

У Лінеї вшанували пам'ять загиблого в Афганістані військовослужбовця

16 лютого 2018

Майже тридцять років минуло відтоді, як вивели з Афганістану наші війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих та покалічених синів, а дружини та діти своїх чоловіків і батьків.

Ми маємо знати про страшні події безглуздої війни й пам’ятати, що серед нас живуть ті, хто в свої молоді роки став свідком і учасником воєнних подій. Пишаємося їхньою мужністю, героїзмом, подвигом.

У районі троє молодих солдат повернулися додому у цинкових трунах. Пам’ять про кожного має жити в серцях наступних поколінь. Саме тому голова Чернігівської районної державної адміністрації Віктор Корж, начальник районного управління соціального захисту населення Валентина Лугова та голова Чернігівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Шегеда завітали до Лідії Каранди – матері загиблого героя – аби подякувати старенькій за сина. Теплі слова та грошову допомогу отримала з рук керівників Лідія Іванівна. Дякувала, що не забувають.

Делегація поклала квіти до пам’ятника дев’ятнадцятирічного десантника Миколи Каранди, який загинув на чужині, його пам’ять вшанували хвилиною мовчання.

За матеріалами районної газети "Наш край"