back

Протягом доби чотири пожежі

12 лютого 2018

Чернігівський районний відділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомляє, що протягом доби 08 лютого поточного року виникло 4 пожежі.

Так о 11:17 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Мньов, провулок Чернігівський, 16.

На місце події прибуло відділення 63 Державної пожежно-рятувальної частини з м. Славутич та відділення МПК Пакуль. Під час з’ясування обставин пожежі було встановлено, що причиною пожежі ймовірно стала необережність під час паління внука господарки.

О 17:31 до оперативно-координаційного центру УДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння двох дачних будинків у садовому товаристві "Міраж", що неподалік села Киїнка Чернігівського району.

За викликом на місце пригоди оперативно прибуло три відділення пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру у складі 12 чоловік особового складу та 3 одиниць спеціальної техніки. Вогнеборці о 17:55 та о 18:06 загоряння локалізували, а о 18:40 та 18:45 відпоідно їх ліквідували. Однак, під час гасіння до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння ще одного дачного будинку у цьому ж садовому товаристві.

Причиною виникнення пожеж послужив підпал. По даному факту правоохоронними органами проводиться розслідування. Вогнем майже повністю знищено 2 будинки, ще один пошкоджено.

Чернігівський райвідділ Управління ДСНС України у Чернігівській області, з метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, звертається до мешканців Чернігівського району з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки. Особливо необхідно звернути увагу на експлуатацію пічного опалення та використання відкритого вогню, в тому числі паління в нетверезому стані.

Чернігівський районний відділ
ДС НС у Чернігівській області