back

Профілактика вживання наркотиків серед школярів

12 лютого 2018

Вживання наркотиків серед молоді – це досить актуальна проблема сучасного суспільства. На сьогодні, наркоманію відносять до соціальних проблем.

Наркоманія в наш час досягла масштабів епідемії. Її поширення йде на багато швидше, ніж вживаються заходи щодо боротьби із цим страшним явищем. Тому важливе значення в сучасному суспільстві набуває профілактика наркоманії. Вона передбачає комплекс заходів, що попереджають прояви наркоманії.

Так, 8 лютого було організовано та проведено відеолекторій психологом Чернігівського міського відділу з питань пробації Баришполець Ю.І та волонтером, представником ГО "Перемога", Тонким Григорієм на базі Старобілоуської школи, за сприяння відділу освіти на тему "Зупини наркоманію сьогодні" для учнів 8-11 класів.

Зустріч проходила у вигляді інтеракції, всі учасники заходу були залучені до обговорення даного питання. В доступній формі учням надалася інформація про послуги Центру та можливість звернення, у разі потреби, до практичних психологів, фахівців із соціальної роботи.