back

Презентація краєзнавчого видання про обдарованих дітей району

12 лютого 2018

Невід'ємною складовою розвитку держави є підтримка обдарованої молоді. Саме про талановитих дітей спільними зусиллями представників Чернігівської районної державної адміністрації, відділів освіти та культури видано краєзнавчу збірку "Твої таланти, рідний краю!", у якому, мов на долоні, історії успіху обдарованих дітей. До збірки ввійшли імена 77 талановитих учнів загальноосвітніх шкіл району, що мають високі досягнення в міжнародних, всеукраїнських та обласних інтелектуальних, творчих, спортивних змаганнях і всеукраїнських учнівських олімпіадах із навчальних предметів.

08 лютого 2017 в Чернігівській обласній науковій бібліотеці імені В.Г.Короленка відбулася презентація краєзнавчого видання про юних обдарувань. Свій декламаторський талант продемонструвала на заході учениця 9 класу Роїщенської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Скачок Катерина, чиє ім'я ввійшло до книги.

У цілому тираж збірки буде розповсюджено на сільські бібліотеки та заклади загальної середньої освіти.

Сподіваємося, що ця книга стане стимулом для юних обдарувань ставити творчі цілі й досягати вагомих результатів у подальшому житті.

Відділ освіти Чернігівської РДА