back

Чернігівський районний суд знає як діяти у надзвичайних ситуаціях

12 лютого 2018

Восьмого лютого 2018 року представники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області спільно з працівниками Чернігівського міського відділу УДСНС України в Чернігівській області провели практичні заняття щодо дій у надзвичайних ситуаціях працівників Чернігівського районного суду.

Спочатку головним фахівцем відділу УДСНС майором служби ЦЗ Мельником Ю.І. був проведений тренінг на тему: «Первинні засоби пожежогасіння», під час якого було докладно доведено, які види вогнегасників існують та показані особливості практичного їх використання.

Начальник циклу практичної підготовки НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області Мирюта Ю.М. довів працівникам Суду порядок дій в разі виникнення надзвичайної ситуації, а саме: евакуація працівників при терористичній загрозі, при аварії на комунально-енергетичних мережах, при пожежі. Було визначено безпечний район в разі проведення евакуації.

Також було докладно роз’яснено принципи та заходи захисту в умовах надзвичайних ситуацій і конкретно розглянуто інформування та оповіщення працівників.

Згідно задуму, в результаті умовного терористичного акту відбулась практична евакуація працівників Чернігівського районного суду до місця збору в разі надзвичайної ситуації.

Сподіваємось, що присутнім ніколи не доведеться застосовувати набуті знання та навички в умовах реальних надзвичайних ситуацій.

НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області